Crowdfunding skal finansiere Big Creek Slim & Rodrigo Mantovanis andet album

Rodrigo Mantovani og Big Creek Slim

Tekst: Jakob Wandam

Den hyperproduktive Big Creek Slim har endnu et album klar. Det er en duo-plade med kontrabassisten Rodrigo Mantovani, med hvem Big Creek Slim tidligere har lavet albummet First born (2018). Det udløste dengang en Danish Music Award for Årets Dansk Bluesudgivelse (læs her), og Bluesnews.dk’s anmelder kaldte albummet ”en bluesplade af fineste kvalitet” (læs hele anmeldelsen her).

Rodrigo Mantovani er født i Brasilien, hvor han har indspillet med forskellige lokale bluesmusikere som Celso Salim, Rafael Cury, Flávio Guimarães, Sérgio Duarte og Igor Prado. I dag bor Rodrigo Mantovani i USA og spiller bas i Nick Moss Band, som han også besøgte Blues Heaven Festival i Frederikshavn med i 2019 (læs her).

Big Creek Slim & Rodrigo Mantovanis nye album får titlen Stone in my heart, og om musikken siger Big Creek Slim: ”Det bliver ikke kønt, det bliver ikke alt muligt politisk eller noget som helst andet; det bliver bare møgbeskidt.”

I en træhytte

Big Creek Slim
Foto: Jakob Wandam

Albummet er, i lighed med Big Creek Slims to forrige udgivelser Twenty-twenty blues og Migration blues, indspillet i en lille træhytte på en gammel spolebåndoptager. Det er planen, at Stone in my heart skal udgives på cd og lp i april/maj 2022.

Det koster imidlertid penge at udgive musik, og derfor har Big Creek Slim set sig nødsaget til at starte en crowdfunding-kampagne. Det er igen Booomerang.dk, der er vært for crowdfunding-projektet, som man kan læse mere om og deltage i her. Big Creek Slim benyttede samme fremgangsmåde i forbindelse med Twenty-twenty blues og Migration blues (læs her).

Man kan donere alt fra 50 til 7000 kroner, og alt efter beløbets størrelse udløser donationen diverse frynsegoder, der spænder fra downloads og signerede album til hjemmekoncerter.

Hør Big Creek Slim selv fortælle om pladen og indsamlingen her: