Køge Blues Festival flyttet til oktober

Tekst: Jakob Wandam

Køge Blues Festival, der afvikles af Musikforeningen Bygningen i Teaterbygningen i Køge, skulle i år have fundet sted den 13. marts.

Med den seneste forlængelse af corona-restriktionerne i Danmark blev der dog endeligt sat en stopper for dén plan, for med det gældende forsamlingsforbud kan der naturligvis ikke afholdes bluesfestival.

Derfor har Musikforeningen Bygningen måttet flytte datoen for festivalen til efteråret, og nu ligger det fast, at Køge Blues Festival 2021 finder sted den 2. oktober klokken 12-18. Det er fortsat Teaterbygningen, der lægger scene til festivalen.

Har man allerede købt billet til festivalen i marts, er der ingen grund til at fortvivle, for alle købte billetter er gyldige til den nye dato.

Stor succes

Køge Blues Festival har været afholdt tre gange tidligere, nemlig i 2018, 2019 og 2020. Og faktisk var festivalen i februar 2020 så stor en succes, at en ekstra 2020-festival var planlagt i november. Den måtte dog naturligvis aflyses på baggrund af den verserende coronapandemi.

H.P. Lange Big Gumbo
Foto: Frank Nielsen

En heldig omstændighed set i lyset af de omfattende rejserestriktioner, som hele verden p.t. er underlagt, er, at Køge Blues Festival satser på de danske bluesnavne. Tidligere inkarnationer af festivalen har således præsenteret navne fra hele det danske bluesspektrum, kendte som ukendte kunstnere og med stor genremæssig spredning.

I 2021 byder Køge Blues Festival på Maja & Klaus, Harpin’ Wolf & the Black Sheep, H.P. Lange Big Gumbo og Jake Green Band feat. Danny Linde. Du kan læse meget mere om kunstnerne på årets festival her.

Billetter til Køge Blues Festival 2021 kan købes her for kr. 295 pr. stk. (kr. 270 for medlemmer af Musikforeningen Bygningen) plus ekspeditionsgebyr. Hertil kan købes 3 håndmadder og 1 øl for i alt kr. 100 plus gebyr.