Mojo genåbner den 4. juni

Mojo Blues Bar
Foto: Jakob Wandam

Tekst: Jakob Wandam

De danske spillesteder åbnede som bekendt igen den 6. maj efter de seneste mange måneders corona-nedlukning.

Landets eneste egentlige bluesklub, Mojo Blues Bar, har dog ladet vente på sig, men nu er det ganske vist: Fredag den 4. juni slår Mojo dørene op for den første post-nedlukningskoncert.

Under normale forhold er der live-musik på Mojo hver eneste aften, året rundt. Hvornår der bliver fuldt program igen, tør vi ikke spå om, for der er naturligvis stadig begrænsninger for, hvor mange billetter der kan sælges til koncerterne. Lige som på andre spillesteder er der også krav om mundbind, når man skal bevæge sig rundt på Mojo, samt om en negativ coronatest eller vaccinepas.

Fem koncerter

SP Just Frost
Foto: Frank Nielsen

I skrivende stund er der booket fem koncerter i juni måned. Trioen SP Just Frost åbner ballet fredag den 4. juni, og dagen efter, lørdag den 5. juni, er det B-Joe’s Blues Joint, der står på programmet.

Thorbjørn Risager Trio spiller på Mojo torsdag den 10. juni, og fredag den 18. juni kan man opleve Sahra da Silva Blues Quartet.

Sidste bookede navn er Big Creek Slim, der spiller med trio på Mojo Blues Bar lørdag den 26. juni.

Hold øje med Mojo Blues Bars hjemmeside her, hvor der løbende bliver opdateret med kommende koncerter. Og følg med i alle landets annoncerede blueskoncerter med Bluesnews.dk’s koncertkalender her.