Trainman Blues indspiller live-album på torsdag

Trainman Blues
Foto: Frank Nielsen

Tekst: Jakob Wandam

Som vi flere gange har omtalt her på siden, barsler Trainman Blues til april med studiealbum nummer to – en opfølger til det Danish Music Award-vindende Trainman Blues, der udkom i 2018 (læs anmeldelse her).

De første tre singler fra det kommende album, som får titlen Shadows & shapes, er allerede ude (læs her og her). Men studiepladen er ikke den eneste udgivelse, Trainman Blues har i støbeskeen.

Koncert på Lygten Station

På torsdag, den 26. november, indspiller Trainman Blues nemlig et live-album. Det kræver naturligvis et publikum, så derfor har Trainman Blues inviteret til koncert på spillestedet Lygten Station i København.

Trainman Blues (Laust Nielsen, Thomas Crawfurd, Ronni Boysen, Richard Farrell)
Foto: Riccardo Cereser

Kernen i Trainman Blues er sanger og guitarist Richard Farrell og bassist og producer Laust ”Krudtmejer” Nielsen. Hertil kommer en roterende cast af andre musikere, hvoraf den mest faste i holdopstillingen er trommeslager Thomas Crawfurd. Crawfurd er også med på Lygten på torsdag, og fjerde mand på holdet er guitaristen Ronni Boysen, som også var med ved bandets allerførste koncerter i 2017 (læs for eksempel her).

Til koncerten varsler Trainman Blues numre fra både Trainman Blues og Shadows & shapes. Et bud herfra vil være, at vi kommer til at høre alle de tre singleforløbere, ”Poor you”, ”I’m fire” og ”Losing time”, men Trainman Blues lover også helt nye numre, som ikke er blevet luftet endnu. Hertil kommer et udvalg af covernumre af blandt andre Tom Waits og Reverend Gary Davis.

På cd

Richard Farrell
Foto: Frank Nielsen

Det er Backbeat, der i samarbejde med Lygten Station præsenterer torsdagens koncert med Trainman Blues, og billetter kan købes her. Det koster kr. 200 at deltage, og for den pris får man ikke blot adgang til koncerten, men også selve live-albummet som cd eller download (alt efter præference) – inden det udgives officielt. Cd’er og downloads vil blive sendt til billetindehaverne, når produktet er klart.

Koncerten finder sted torsdag den 26. november klokken 21 på Lygten Station, Lygten 2, 2400 København NV. Dørene åbnes klokken 20.30, og koncerten afvikles naturligvis i overensstemmelse med de gældende coronarestriktioner.