Big Creek Slim & Rodrigo Mantovani nomineret til Blues Blast Music Award

Big Creek Slim & Rodrigo Mantovani

Tekst og foto: Jakob Wandam

Big Creek Slim og hans musikalske makker Rodrigo Mantovani er blevet nomineret til en pris ved de årlige Blues Blast Music Awards.

Blues Blast Music Awards uddeles af det amerikansk-baserede online-tidsskrift Blues blast magazine (se her). Hvert år uddeler magasinet priser i 22 forskellige kategorier, og blandt de album, der er udgivet mellem 1. juni 2021 og 31. maj 2022, har juryen udpeget Big Creek Slim & Rodrigo Mantovanis album Stone in my heart (læs anmeldelse her) som kandidat til prisen for ”Acoustic Blues Album”.

Her er de kommet i godt selskab, idet det samlede felt ser således ud:

  • Eric Bibb: Dear America
  • Corey Harris: The insurrection blues
  • Hector Anchondo: Let loose those chains
  • Catfish Keith: Land of the sky
  • Big Creek Slim & Rodrigo Mantovani: Stone in my heart
  • Tas Cru: Broke down busted up

Afstemningen

Rodrigo Mantovani

Rodrigo Mantovani, der er brasilianer, og som ud over Big Creek Slim også spiller med The Nick Moss Band, er endvidere nomineret i ”Bass Guitar”-kategorien sammen med Bob Stroger, Danielle Nicole, Willie J. Campbell, Scot Sutherland og Jerry Jemmott.

De nominerede er udvalgt af en fagjury, men alle har mulighed for at deltage i afstemningen. Det foregår her og er gratis; man skal blot oplyse sit navn og sin e-mailadresse. Man kan stemme frem til den 19. august 2022.

Stone in my heart er Big Creek Slim & Rodrigo Mantovanis andet duo-album. Deres parløb blev første gang dokumenteret på plade med First born i 2018 (læs anmeldelse her). Og den dansk-brasilianske duo har allerede indspillet spor til et tredje album.