Flere livestreams med danske bluesmusikere

Lasse E. Jensen
Foto: Frank Nielsen

Tekst: Jakob Wandam

Mens blues-Danmark slikker sårene efter mandagens udmelding fra regeringen om, at store forsamlinger er forbudt til og med august (læs her), slutter flere og flere musikere sig dem, der finder alternative måder at optræde live på.

Det gælder ikke mindst livestreaming. I dag, onsdag den 8. april kan man således komme til koncert med boogie-woogie-pianisten Lasse E. Jensen. Koncerten kan ses via hans Facebook-side her, og den begynder klokken 20.

Vi har tidligere skrevet om Jake Green, som fortsat spiller ”Live from the Quarantine Zone” via Mixer (her) på fem af ugens dage (læs her). Og Richard Farrell har streamet sine ”Lockdown Sessions” over Facebook (her) de sidste tre lørdage (læs her); han har lovet at vende tilbage på lørdag den 11. april.

Charlie Scott’s

Tirsdag var der streaming af en jazz- og blueskoncert fra Charlie Scott’s Bar i København med Chris Tanners trio og Björn Ingelstam. Koncerten kan ses nedenfor eller på guitarist Henrik Bays Facebook-væg (her). Tirsdagskoncerterne ”under trappen” er en ugentlig tradition på Charlie Scott’s, men det står ikke klart, om de også vender tilbage i streaming-form i næste uge.

 

Bluesnews.dk’s koncertkalender er p.t. gjort irrelevant af coronakrisen, men har du kendskab til streamingkoncerter eller lignende initiativer med danske bluesmusikere, så giv os gerne et praj via bluesnewsdk@gmail.com – så vil vi forsøge at sprede det gode budskab!