Jeff Beck giver ekstrakoncert i Randers – med Johnny Depp

Jeff Beck
Foto: Takahiro Kyono

Tekst: Jakob Wandam

Som Bluesnews.dk kunne fortælle tilbage i marts måned (læs her), spiller den engelske guitarlegende Jeff Beck i Amager Bio den 28. juni i forbindelse med Copenhagen Jazz Festival (læs mere her) og på Værket i Randers den 29. juni.

Efterspørgslen på billetter har været så stor, at Værket nu har annonceret en ekstrakoncert med Jeff Beck torsdag den 30. juni. Billetterne er sat til salg i dag, lørdag den 4. juni klokken 10, og de kan købes her.

Mest omtalte

Johnny Depp

Riften om billetterne er nok ikke blevet mindre, efter et Værket forleden kunne meddele, at koncerterne vil byde på en special guest i form af Johnny Depp. Depp er mest kendt som skuespiller og er nok en af verdens mest omtalte personer lige nu i kølvandet på en spektakulær, tv-transmitteret retssag, hvor han blev frifundet for anklager om hustruvold indgivet af ekskonen Amber Heard.

Johnny Depp har dog også gennem mange år flirtet med musikken og indgår blandt andet i bandet Hollywood Vampires sammen med Alice Cooper og Joe Perry. For et par år siden indspillede Johnny Depp og Jeff Beck materiale til et album, og herfra blev singlen ”Isolation” udgivet i 2020. Nu har Jeff Beck så annonceret, at deres fælles album udkommer i juli 2022.

Johnny Depp optræder ved alle Jeff Becks tre koncerter i Danmark.

Tedeschi Trucks Band

Også Tedeschi Trucks Trucks Band har annonceret en ekstra koncert i Danmark. I lighed med Jeff Beck spiller det amerikanske superband – med ægteparret Susan Tedeschi og Derek Trucks i front – i Amager Bio i København og på Værket i Randers (læs her).

Tedeschi Trucks Band
Foto: Jakob Wandam

Koncerten i Amager Bio den 17. oktober 2022 er udsolgt, og derfor har spillestedet arrangeret en ekstrakoncert med Tedeschi Trucks Band tirsdag den 18. oktober. Billetter til koncerten kan købes her.

Tedeschi Trucks Band optræder på Værket i Randers torsdag den 20. oktober.