150 års blueserfaring på Kulissen

Blueskartellet præsenterer bluesmusik af den mest medrivende slags, når Evil Sons Of The Blues gæster KulisseLageret på fredag, den 24. november.

Bag odenseanske Evil Sons of the Blues gemmer sig knap 150 års erfaring fra den danske blues- og rockscene. Poul Ewald (mundharmonika, perkussion og sang), Søren Bøje (guitar og sang), Ulrik Fromholt (guitar og sang), Bo Gryholt (bas) og René Dam (trommer) var tidligere aktive i legendariske Det Blå Blues Band, der siden blev til ”Long Lost Evil Sons of the Blues”.

Bassisten Bo Gryholt er kendt for sine otte år i Kim Larsens Kjukken, men også de øvrige medlemmer har i tidens løb spillet med Gud og hver mand på den danske musikscene, bl.a. Lone Kellermann, Peter Belli, Rock Nalle, Anne Linnet og Billy Cross. Det er folk, der har musikaliteten i rygraden. De kan deres ting, og når de mødes i Evil Sons of the Blues, er det kærligheden til bluesmusikken, der sætter dagsordenen.

Koncerten begynder allerede klokken 20, og dørene åbnes klokken 19.

Der er masser af siddepladser på KulisseLageret, men der bliver også plads til at svinge træbenet – for det bliver der brug for. Evil Sons er nok et bluesband, men det er blues tolket meget bredt. Der kan også snige sig lidt rock ‘n’ roll og soul ind på sætlisten. Det bliver svært at sidde stille til.

Entreen er 120 kroner i forsalg, mens det koster 150 kroner i døren. Billetter kan købes her.