B’Sharp tilføjer navne til allerede tætpakket program

Som tidligere beskrevet her på sitet går B’Sharp i Silkeborg et spændende forår i møde. Foreningen kan nu præsentere yderligere et par koncerter.
I forbindelse med B.B. & The Blues Shacks koncert den 5. februar er support: blues troubadour Max Wolff fra Aarhus. En bluesmand som har optrådt i mere end 20 år solo med sin folk/roots/blues. Wolff er en solist der leverer den ægte vare. The real deal, med vokal, guitar og en højre fod der lægger pulsen. Troværdig, autentisk, akustisk blues & roots.
Support for John Nemeth den 30. april er Kent Thomsen. I mere end 30 år har han spillet sin blues. De sorte amerikaners musik fandt på mystisk vis vej fra de sumpede skove i Mississippi og baggårdene i Chicago til Varde. I 80erne gik turen til Chicago hvor Kent bl.a. spillede med Sunnyland Slim og Barrelhouse Chuck. Musikken er amerikansk, men teksterne er danske, eller rettere jyske! Omhandlende alt fra det kosmiske til det okkulte, fra rundballertil roerbaskere, fra Varde Bank til håndvarme porter, fra morild til farvand. Gå ikke glip af denne bluesaften!