Ole Frimer & Olav Poulsen – Blues’n roots duo.

FrimerPoulsen

To guitarekvilibrister med et, på én gang, gnistrende tæt og luftigt sammenspil og en næsten telepatisk forståelse. Repertoiret spænder fra moderne urban blues, over funky rytmer, til akustisk præget Tex Mex. Duoen præsenterer numre fra Ole Frimers sangkatalog samt spændende ting fra det klassiske blues-repertoire, krydret med et par røverhistorier.

OLE FRIMER. Guitarist, sanger og komponist. Er en af Danmarks mest fremtrædende blues-skikkelser. Med otte hovedsageligt selv komponerede CDer bag sig har han høstet stor international anerkendelse og erfaring og vundet priser både i udlandet og herhjemme herhjemme. Senest i 2008 da han modtog en Danish Music Award for Årets Danske Bluesalbum (Blue Junction: ”Live Out Of Love”); i 2011 modtog han Bank Nordiks ærespris ved Horsens Bluesfestival.

OLAV POULSEN har huseret på den danske musikscene de sidste tyve år, primært inden for bluesmiljøet. Han har som en af kun få i Danmark specialiseret sig i slide guitaren, både den elektriske og den akustiske. Han har en sjælden god teknik og feeling der spænder fra det ekspressive til det lyriske, og bevæger sig ubesværet inden for genrer som blues, rock og country – ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner. Har medvirket på cd-udgivelser med bl. a. Alllan Olsen og H. P. Lange.

Hjemmeside: www.myspace.com/olefrimerolavpoulsen og www.olefrimer.dk

One comment to “Ole Frimer & Olav Poulsen – Blues’n roots duo.”
  1. Pingback: Fredericia Blues Festival 2019 – Bluesnews.dk

Comments are closed.