The Doors hyldes på Rampelys i Silkeborg

The Doors Tribute (Alex Olesen, Morten Brauner, Mike Hecchi, Per Vatne, Kent Søgaard)

Lørdag den 24. november præsenterer B’Sharp – Silkeborg Rhythm’n Blues Association koncert med The Doors Tribute. Koncerten foregår på Rampelys, Bindslevs Pl. 6 i Silkeborg med start klokken 21. Dørene åbnes klokken 20.

The Doors Tribute hylder legenderne ved at genskabe magien og intensiteten af The Doors’ musikalske katalog i en udsøgt koncertoplevelse. Det er et must-see for alle Doors-fans og for alle, der ønsker at opleve en fantastisk og unik genskabelse af deres musik.

Ved brug af vintage udstyr og moderne instrumenter til at replikere fornemmelsen og auraen fra studieoptagelserne er målet at give et publikum et fuldstændigt live-spektrum af The Doors’ mange facetter og alsidighed.

Dette er ikke det lidt vanlige kopi- og look-alike-kostume-show! Medlemmerne af The Doors Tribute er ikke kun velkendte og etablerede professionelle musikere og kunstnere, men har et tilhørsforhold i stil og musikalsk arv, der komplimenterer den oprindelige Doors-besætning. Man kan godt sige, at deres engagement i denne musik er et udslag af lige dele kærlighed, respekt og beundring:

“Vi føler os ret beærede over muligheden for at viderelevere denne legendariske musik til en ny generation af potentielle lyttere og give den ældre et nostalgisk glimt tilbage til en tid, hvor konventionerne blev udfordret, og der for alvor var revolution i luften.”

The Doors, der blev dannet i Los Angeles i 1965, var et af de allerstørste navne inden for den psykedeliske rock i 1960’erne og start-70’erne. Særligt på det første album, The Doors fra 1967, var bluesfundamentet desuden tydeligt, og pladen indeholdt blandt andet en version af Willie Dixons “Back door man”.

Men også senere udgivelser havde klare blues-elementer, og på Morrison Hotel (1970) hører man f.eks. “Roadhouse blues”, som er bandets egen komposition – med tekst af forsanger Jim Morrison – og er en klassiker inden for bluesrocken.

Jim Morrison døde i 1971, kun 27 år gammel. Bandet fortsatte i et par år, men opløstes i 1973.

The Doors Tribute er:

Mike Hecchi : vokal
Kent Søgaard: keyboard
Alex Olesen: Guitar
Morten Brauner: Bas
Per Vatne: Trommer

Billetter koster kr. 200 i døren. Køber man billet i forsalg her, slipper man med kr. 175. For medlemmer af B’Sharp er prisen kr. 100.