Vind billetter til Komos Festival

logo_blue_red-2Af Jakob Wandam

Komos Festival er en ny, københavnsk musik- og madfestival, der finder sted den 16.-17. juni i Kongens Have under overskriften ”folk and food in the Garden”. Det er således folk og beslægtede genrer, man vil kunne høre, mens man guffer i sig af street food og andre lækkerier.

Bluesnews.dk har fået lov til at udlodde 1 x 2 billetter til festivalen. Billetterne gælder til både fredag den 16. og lørdag den 17. juni. Alt, du skal gøre for at deltage i lodtrækningen, er at sende en email med dit navn til bluesnewsdk@gmail.com med overskriften ”Komos-konkurrence”.

Vi skal have din email senest den 6. juni. Vinderen bliver kort efter offentliggjort her på Bluesnews.dk og i vores Facebook-gruppe og får desuden besked pr. mail.

Komos Festival er ikke en bluesfestival, men elskere af traditionel amerikansk musik og dens slægtninge kan se frem til at høre blandt andre countrylegenden Kris Kristofferson, søskendetrioen Joseph og folk-punkerne Flogging Molly fra USA, Matthew & the Atlas, Passenger og Seafret fra Storbritannien, Lisa Ekdahl og Daniel Lemma fra Sverige og Folkeklubben, Homesick Hank og Jonah Blacksmith fra Danmark.

Der vil desuden være food talks med personligheder som kokken og restauratøren Bo Jacobsen, konditor og tv-vært Mette Blomsterberg, madblogger Rasmus Palsgård og Bagedyst-vinder og tv-vært Tobias Hamann.

Og så vil der naturligvis være masser af mad! Festivalens madoplevelser vil være forankret i følgende principper: Råvarerne skal være lokale, økologien er vigtig, bæredygtighed er afgørende, og kvalitet i øjenhøjde er fundamentalt.

Du kan læse mere på Komos Festivals hjemmeside. Bluesnews.dk’s redaktør rapporterer desuden fra festivalen på bloggen Musiksyn.