Album: BlueShot – Win or Lose

Pressemeddelelse indsendt af BlueShot:

NYT…NYT! …Så er BlueShot på banen igen med den 4. cd ”Win or lose”. Også denne gang er inspirationen sydstats rockende og gyngende blues! Som sædvanligt med Torben Pape som ophavsmand flere af numrene.

BlueShot er anerkendt af såvel anmeldere som arrangører for deres originale og energiske tilgang til bluesmusikken og bandet har høstet stor ros hos blues/rock publikummet i såvel Danmark som USA.

Radiostationer over hele verden har vist stor interesse for bandet, for eksempel kan man høre Blueshot på radiostationer i Canada, Australien, Belgien, Tyskland og Norge.

BlueShot er absolut et af de bedst spillende Blues/rock bands, man kan opdrive her i landet og de er kendt for at levere den rå og usminkede vare.

De har tre cd udgivelser bag sig (nu fire), hvor numre fra deres første og anden cd har ligget nr. 1 og 4 på en amerikanske blueshitliste! BlueShot har også været supportnavn for så prominente navne som Gary Moore, Poppa Chubby, Steven Segal, m.fl.

BlueShot’s tredje album med titlen ”Slip’n’slide” udgav de i forbindelse med bandets 10 års jubilæum i 2009 og det sparkede for alvor gang i de danske arrangørers interesse for BlueShot. Blandt mange kan nævnes ”Copenhagen Bluesfestival” og Skanderborg festival.

I front, med slideguitaren som favorit, står komponisten, sangeren og guitaristen Torben Pape. Han bakkes suverænt op af Søren Ahlgreen og Lars Danielsen på henholdsvis trommer og bas.

Når disse tre herrer mødes på scenen, er der dømt blues groove i verdensklasse.

Se mere: www.blueshot.dk

Lyt til det nye musik: www.myspace.com/blueshotblues