Dobbelt juleblues på KulisseLageret

Når du har siddet på din flade i flere dage og indtaget julemad og juleknas med familien, er det på tide at komme ud og svinge træbenet. Den 26. december byder Blueskartellet atter på swingende blues på KulisseLageret i Horsens. Der er dobbeltkoncert med Big O & the Blue Quarters og Bruuns Blues Band.

Det er blevet en god tradition, at KulisseLageret åbner fadølshanerne, og Blueskartellet hyrer et par gode og swingende bands 2. juledag. Efter uger med jul og julesul er det tid til friske indtryk, gang i blodomløbet og frisk luft til hjernen. Koldt øl, højt humør og musik, som den bør opleves – live på en scene.

Big O & the Blues Quarters

Big O & the Blues Quarters

Big O & the Blue Quarters er et relativt nyt navn på den danske bluesscene. De fem østjyske bluesdrenge spiller swingende ”ol’ school jump blues”, som er umådelig svær at sidde stille til. Musik fra grænselandet mellem skiffle og blues.

Bandet tager udgangspunkt i bluesmusikken, som den lød op gennem 40’erne og 50’erne. De laver deres egne bud på gamle klassikere af bl.a. T-Bone Walker, Sonny Boy Williamson, Muddy Waters, Elmore James og Little Walter, ligesom de også spiller eget materiale.

Oscar Martin Eriksen har den helt rette, raspede vokal og godt tag om mundharpen, mens Jais Kurecko Eriksen på kontrabas og Mathias Rindom på trommerne giver det helt rette groove og shufflebeat. Frederik Tygesen og Søren Schack spiller guitarerne, hvor de skiftes til soli, der kan skabe den rette bluesy stemning.

Big O & the Blue Quarters har allerede spillet mange koncerter på spillesteder og festivaler og til private arrangementer i hele landet.

Bruuns Blues Band

Bruuns Blues Band

Bruuns Blues Band har mange år på bagen og har spillet på bluesfestivaler og musiksteder – bl.a. på ”Blusen” på Skanderborg Festival. Bruuns Blues Band er formet omkring erfarne musikere med rødder i det østjyske bluesmiljø.

Bandet fortolker blues i bred forstand – fra de mest følsomme numre til regulær bluesrock. B.B. King, Eric Clapton, Joe Bonamassa, Walter Trout, Popa Chubby og Stevie Ray Vaughan er blandt leverandørerne til sætlisten. Bruuns Blues Band har omkring 100 forskellige numre i bagagen.

Stilen er tight, swingende og dynamisk – med plads til både guitarhelte og Hammond-sound.

Dobbeltkoncerten begynder klokken 20:30, og dørene åbnes en halv time inden. Entréen er 100 kroner i forsalg og 130 kroner i døren. Medlemmer af Blueskartellet slipper lidt billigere.

Tekst og foto fra pressemeddelelse