Ny dato fundet for European Blues Challenge

Tekst: Jakob Wandam

Som Bluesnews.dk for nylig kunne berette (læs her), måtte afviklingen af dette års European Blues Challenge udsættes fra den oprindelige dato den 25.-26. marts. Nu er en ny dato fundet, og det betyder samtidig et nyt venue for ”bluesens melodi grand prix”.

Det er stadig Malmø i Sverige, der er værtsby for European Blues Challenge 2022, som arrangeres af Malmö-Copenhagen Blues Connexion i samarbejde med European Blues Union. Konkurrencen, og alle de tilhørende aktiviteter, kommer til at finde sted den 2.-4. juni i koncert- og konferencebygningen Malmö Live, der ligger forbundet med Clarion Hotel Malmö på Dag Hammarskjölds Torg tæt på byens hovedbanegård.

Musikkonkurrence

Jake Green Band

European Blues Challenge er en musikkonkurrence, hvor bands og solister fra 24 europæiske lande dyster om æren og om booking på en række store europæiske bluesfestivaler, herunder Santa Maria Blues Festival (Azorerne), BB Blues Festival (Portugal), Lucerne Blues Festival (Schweiz) og Blues in Hell (Norge).

Danmark repræsenteres i år af trioen Jake Green Band (læs her). Blandt de mange andre deltagere kan nævnes franske Jessie Lee & the Alchemists, som også besøger Blueskartellet i Horsens den 15. april (læs mere her). Man kan læse om alle de deltagende musikere her.