Programmet klar til European Blues Challenge

ebc2017-logo-HORSENS-677x586Af Jakob Wandam

Vi nærmer os med hastige skridt European Blues Challenge, den store trans-europæiske bluesdyst, som i år finder sted i Horsens den 6.-8. april.

Som du tidligere har kunnet læse her på siden, er hele Horsens i fuld gang med at gøre klar til det store blues-brag, og nu er den samlede plan for begivenheden kommet på plads.

Heraf fremgår det blandt andet, at det bliver hollandske Detonics, der åbner konkurrencen fredag den 7. april. Samme dag spiller Danmarks bidrag, The Cornfeds, som fjerde deltager, og det er også om fredagen, at man kan se og høre deltagerne fra Tyskland, Frankrig, Slovakiet, Polen, Portugal, Rumænien, Østrig, Ungarn og Italien.

Horsens Ny Teater

Horsens Ny Teater

Lørdag den 8. spiller konkurrencens deltagere fra Schweiz, Luxembourg, Kroatien, Sverige, Storbritannien, Norge, Finland, Estland, Spanien og Belgien.

Hvert band eller solist har 20-25 minutter til at overbevise publikum og mindst juryen om sine kvaliteter.

Løjerne begynder dog som nævnt allerede torsdag den 6. april, hvor der er åbningsaften med Big O & the Blue Quarters og Thorbjørn Risager & the Black Tornado på Horsens Ny Teater samt The Blues Overdrive på KulisseLageret, der også lægger scene til aftenens bluesjam.

Læs hele programmet for European Blues Challenge 2017 her.