Skovby Blues er allerede tæt på udsolgt.

unnamed2

Skovby Blues 2016 nærmer sig med hastige skridt udsolgt. Der er nu mindre end 40 billetter tilbage – ud af de 150 der er til salg.
Programmet for det kommende år er også næsten helt på plads. Og det byder både på optrædende fra lokalområdet & fra yderområderne i Danmark.

Fra København kommer Mamas Blues Joint. Et sejt svingende seks mand og en kvinde stort band, der i den grad rykker ud over scenekanten & som må betegnes som absolut dansevenligt.
Medlemmerne i orkestret har sammenlagt flere hundrede pladeindspilninger bag sig.

Fra Djursland kommer for 9. gang H.P. Lange. Danmarks bedste rootsblues fortolker. Han blev booket selvstændigt af publikum, ved sidste års festival. Et folkeligt krav arrangørerne ikke kan eller vil sidde overhørig. Dog kommer H.P. Lange  ikke alene. Han medbringer nogle andre musikere…hvem vides endnu ikke.
De lokale indslag udgøres blandt andet af Rough Haired Chickendogs. Med næsten tyve års erfaring på landevejen er der tale om et stabilt orkester, der forstår faget – nemlig at spille musik til gæsternes fulde tilfredshed.
Elo & Zoega er en dynamisk duo, der heller ikke er ukendt med at optræde & som udstråler en fantastisk livsglæde, når de fremfører deres varianter af klassikerne fra fortidens store bagkatalog af hits.
Festivalen løber for første gang over to dage, nemlig fredag den 1. & lørdag den 2. juli 2016.

Af hensyn til de mange tilrejsende gæster og andre interesserede, tilbydes lørdag et mindre antal adgangstegn til årets nye tiltag: The Blues Brunch.
Her vil blandt andet Wiborg & Guitar – også kendt som Skønheden & Udyret – sørge for en smuk og blid musikalsk start på dagen.
unnamedProgrammet og anden vigtig information opdateres løbende på festivalens hjemmeside.
Festivalen har stille og roligt gennem årerne etableret sig, i såvel gæsternes som musikernes bevidsthed. Som en fest der præges af anderledes rammer, en usædvanlig hyggelig & dejlig stemning & et højt kunstnerisk niveau.
De mange gengangere blandt publikum er naturligvis med til at fastholde & udbygge fornemmelsen, af en slags familiefest i trygge rammer.

Bestyrelsen og de mange frivillige holder fast i princippet om, at småt er godt. Både når det gælder antallet af gæster & priserne på billetterne og i baren.
Festivalen er et non-profit foretagende & med en pris på 200 kroner for en to dages billet til 2016 forventes det, at der er udsolgt i løbet af kort tid.   Køb af billet foregår på foreningens hjemmeside www.skovbyblues.dk

Endelig kan det nævnes, at arrangørerne allerede er godt i gang med at planlægge & booke til 10 års jubilæumsfesten i 2017, hvor publikum vil blive præsenteret for navne fra den absolute elite i dansk og international blues.