Skovby Blues får besøg af amerikansk verdensstjerne.

postermelonDen amerikanske bluesmusiker Watermelon Slim starter en lille eksklusiv europaturné på Als.

I eftersommeren 2015 skrev vi en mail til Watermelon Slims manager i USA, fortæller forkvinden for foreningen Skovby Blues Jette Abildboe.

Vi beskrev foreningen og ideen bag vores beskedne arrangement, hvor en festival med overskuelige 150 tilhørere og billige priser, prioriteres højere end overskuddet.

Jeg har oplevet Watermelon Slim optræde flere gange og den oplevelse kunne jeg godt tænke mig at dele med  publikum ved Skovby Blues.

Til vores store overraskelse vendte manageren retur efter nogle måneder med den besked, at Watermelon Slim ikke var uinteresseret.

På det tidspunkt havde vi næsten brugt vores musikbudget og vi manglede faktisk kun et enkelt navn. Så vi satsede lidt stort & kastede os ud i forhandlingerne.

Vi har på intet tidspunkt været i kontakt med manden selv, fortsætter Jette Abildboe, der mange mails senere kan se Skovby Blues stå på Watermelon Slims tourkalender.

Entertaineren har gennem sin manager vist stor imødekommenhed undervejs ellers ville sådan en booking ikke være mulig, understreger Jette Abildboe.

Watermelon Slim flyver ind fra Clarksville i Mississippi, hvor afdøde legender som John Lee Hooker og Howlin’ Wolf stammer fra. Så rødderne er i orden.

The Blues Brunch

Skovby Blues er med et stærkt musikalsk program og de anderledes rammer begyndt at tiltrække udenbys gæster de sidste år.

Og da den niende festival for første gang løber over to dage, har arrangørerne lørdag formiddag planlagt en brunch i samarbejde med Vollerup Kro og Restaurant Oxen.

Peter Larsen Kaffe er også at finde blandt de, som Skovby Blues kalder deres nye legekammerater.

Legekammeraterne støtter arrangementet på forskellig vis og får til gengæld nogle billetter til den udsolgte festival.

Vi har ikke haft brug for legekammerater før – men vores nye legekammerater sikrer, at vi kan fastholde vores overkommelige priser, så jeg tror også vores deltagere er taknemmelige og tilgiver at vi bliver lidt flere end de 150 sædvanlige gæster siger Jette Abildboe.

Vi har lige sat 75 brunch billetter til salg på foreningens hjemmeside www.skovbyblues.dk

Mere kan vi ikke bespise, hvis vi skal gøre det ordentligt og det skal vi. Det koster 100 kroner at spise med og her vil der blive spillet andet end blues, forsikrer Jette Abildboe.

Vi skal have en blid start på dagen og det sørger blandt andet Wiborg & Guitar for.

Søs & Sønnike er ligeledes på scenen, der også får besøg af violinisten Andrea Brackwitz.

Brunchen er tiltænkt de tilrejsende og lokale interesserede, slutter Jette Abildboe af.