Blues i Ådalen

H.P. Lange
Foto: Frank Nielsen

Tekst: Jakob Wandam

”Blådalen – Blues i Ådalen” er navnet på en ny musikbegivenhed, der finder sted for første gang den 31. august 2019. Begivenheden er et projekt under Landsbyklyngen Liv i Ådalen og foregår på Ådalsskolen i Skørring på Syddjurs.

Blådalen åbner dørene klokken 14.30, og fra 15.30 er der musikalsk underholdning for det yngre publikum, blandt andet med Jens Billes børneblues.

For de voksne

Ole Frimer
Foto: Frank Nielsen

Fra klokken 18.30 er der musik (også) for de voksne. Her spiller H.P. Lange, Ole Frimer og Billy Cross, hver med sit band.

Sammensætningen af H.P. Langes band er ikke meldt ud, men Ole Frimer Band er i den velkendte opsætning med Niels Ole Thorning på keyboard, Jesper Bylling på bas, Claus Daugaard på trommer og Ole Frimer på guitar og vokal.

Billy Cross stiller med Flemming Ostermann på bas, Henrik Askou på trommer og enten Dan Hemmer på orgel eller Mads Wegner på guitar.

I pauserne mellem band-optrædenerne spiller duoen Endangered Species, der består af Hans Ejner Jensen på sang og guitar og Morten Sarvig på guitar og mundharpe.

Mad og drikke

Billy Cross

Der vil være mulighed for at købe mad og drikke på festivalen, som kommer til at foregå i Ådalsskolens skolegård – eller i hallen, hvis regnvejret truer.

Billetter til Blådalen – Blues i Ådalen kan købes her eller ved indgangen, og du kan læse praktiske oplysninger m.m. på festivalens hjemmeside her.

Forhåbningen er, at Blådalen kan blive en tilbagevendende bluesfest og måske endda en egentlig festival. Arrangementet er skabt af lokale, frivillige kræfter og sponsorer med støtte fra Syddjurs Kommune.