Blues Jam på Vestsjælland godt fra start

Tekst og foto: Torben Meldgaard

De sidste fredage i hver af forårsmånederne har den stået på Blues Jam på ølbaren Fam. Ægir i Sorø. Baren, som holder til i et nedlagt diskotek, har i løbet af coronanedlukningen udvidet, således at der nu er skabt et godt lokale til fest og musik.

Jamsessionerne er blevet ledet af det lokale bluesorkester Når Far Bli’r Blå, og guitarist Torben Meldgaard siger:

”Vi havde en klar forventning, om at der ville være et ”marked” for blues jam på Vestsjælland, men det er jo ikke ensbetydende med, at det kan lykkes at samle folk. Men det er i høj grad lykkedes med et stigende antal tilskuere og musikere – fra gang til gang. Folk er kommet fra Holbæk, Korsør og Slagelse. Ja, der er sågar enkelte, som er kommet endnu længere fra. Jeg er sikker på, at det høje musiske niveau har medvirket til. at folk er kommet tilbage fra gang til gang.”

Jamsessionerne holder pause hen over sommeren, men forventes at blive genoptaget til efteråret. De præcise datoer vil blive annonceret via Facebooksiderne for Når Far Bli’r Blå (her) og Fam. Ægir (her).

Mærk stemningen fra Fam. Ægirs Blues Jams med billedserien nedenfor. Klik på et af billederne for at se galleriet i fuld størrelse.