Chicago blues med JJ & the Blues Gang i Aarhus

Jan Markfoged og Jens Juel
Foto: Frank Nielsen

Hvis man er til no-nonsense, straightforward Chicago blues, er CasaV58 i Aarhus det helt rigtige sted at befinde sig på lørdag den 11. november, når Aarhus Bluesforening præsenterer JJ & the Blues Gang.

Bevæbnet med guitar, mundharpe/vokal, bas og trommer og med inspirationer og repertoire hentet fra Muddy Waters, Sonny Boy Williamson, Buddy Guy, Junior Wells, Eddie Clearwater m.fl. trykker de den af med en sjælden grad af intensitet og indlevelse.

Ud over Jens Juel (JJ) på vokal og mundharpe tæller The Blues Gang Jan Markfoged (guitar), Kim Grimstrup (bas) og Anders Gram bag trommerne.

De tidlige 90’ere

Jens Juel
Foto: Frank Nielsen

Den aktuelle konstellation har “kun” eksisteret siden 2019, men aarhusianske long time-bluesfans vil måske huske JJ & the Real Thing, som i de tidlige 90’ere hyppigt spillede på Fatter Eskil og et par gange på det daværende Glazzhuset.

Koncerten den 11. november starter klokken 20.00, og der er adgang fra 19.30. Se koncertens Facebook-begivenhed her, og køb billetter her. Entréen lyder på kr. 150; medlemmer af Aarhus Bluesforening kommer ind for kr. 100 (besøg Aarhus Bluesforenings hjemmeside her for mere information om medlemskab med mere).