Gør Frank Nielsens blues-fotobog til virkelighed!

Frank Nielsen
Foto: Frank Nielsen

Tekst: Jakob Wandam

Faste læsere af Bluesnews.dk vil være bekendte med Frank Nielsens flotte koncertfotos, som pryder mange af vores anmeldelser. Mange andre bluesfans og musikelskere i øvrigt vil have set frugten af Frank Nielsens arbejde i ind- og udland på cd-covers, koncertplakater, Facebook-begivenheder m.m.

Nu kan man, om alt går vel, få muligheden for at nyde Frank Nielsens værker på tryk i form af en fotobog med arbejdstitlen The blues got me. Og du, kære læser, kan være med til at gøre bogen til virkelighed.

Frank Nielsen har nemlig iværksat et crowdfunding-projekt på Booomerang.dk, der skal hjælpe med at finansiere bogudgivelsen.

I musikernes spor

Frank Nielsen skriver:

Jeg går i musikernes spor og foreviger dem i en smuk og levende fotobog.

Jeg har altid været glad for musik. Specielt bluesmusik, fordi den har ro og sjæl.

Men det var alligevel lidt af et tilfælde, at jeg skulle blive decideret blues-fotograf med tusindvis af fotos af kendte og ukendte bluesmusikere fra nær og fjern. I min jagt på at fotografere, fra den ene koncert til den anden, stødte jeg ind i en helt anden form for musikere – venlige og imødekommende bluesmusikere, der med liv og sjæl spillede, fordi de brændte for musikken. Og det var her, jeg for alvor gav min sjæl til bluesen.

Der er en historie bag hvert et billede, jeg har taget.

Der er intense portrætter af nogle af bluesmusikkens store navne.

Der er portrætter af unge, nye, spirende talenter.

Der er billeder fra de store festivaler og små, intime spillesteder – fra Chicago til stuekoncerter i Danmark.

Fotobogen vil være en hyldest til de musikere, der gennem min tid som bluesfotograf har beriget mig og mange andre med unikke oplevelser.

Jeg vil gerne dele denne glæde med jer, og har brug for jeres hjælp til at føre drømmen om tilblivelsen af bogen ud i livet.

Bogen vil være hardcover i formatet 17 x 24 cm og indeholde ca. 200 sider med fotos.

Dit bidrag vil bliver brugt på opsætning og tryk samt promovering af bogen.

Tak for stort som småt!
Frank Nielsen

Donationer

På Booomerang.dk har man mulighed for at støtte Frank Nielsens bogprojekt med et beløb, som man selv bestemmer størrelsen på.

Ved donationer på kr. 200 eller derover får man samtidig mulighed for at forudbestille bogen og spare kr. 100 af den samlede pris.

Donerer man kr. 5.000 eller derover, får man et eksemplar af bogen, sit navn/logo på bogens takkeside og besøg af Frank Nielsens fotoudstilling.

Læs mere på crowdfunding-projektets hjemmeside her, hvor du altså også kan bidrage med et beløb og være med til at berige blueslitteraturen med dette enestående billedværk.