Husk at indsende dine udgivelser til DMA Blues 2018

Deadline nærmer sig for indsendelse af bluesudgivelser, som man ønsker i betragtning til årets DMA Blues. Det er JazzDanmark og ROSA, der igen uddeler Danish Music Award-statuetten for Årets Danske Bluesudgivelse.

Har du udgivet et album i perioden 1. juli 2017 til 30. april 2018, skal du indsende et eksemplar for at komme i betragtning til prisen.

Udover at være udgivet i nævnte periode skal udgivelsen opfylde følgende kriterier:

  • Kapelmester skal være dansk, hvilket vil sige født eller fast bosiddende i Danmark.
  • Hovedsolist skal være dansk, hvilket vil sige født eller fast bosiddende i Danmark, eller have væsentligt tilknytningsforhold til Danmark.
  • Udgivelsen skal være af minimum 30 minutters varighed.
  • Musikken må ikke have været udgivet før.

JazzDanmark skal have udgivelserne senest den 1. maj.

Musikken kan sendes på følgende to måder:

1) Som 1 cd-eksemplar, der sendes til:

JazzDanmark
Onkel Dannys Plads 1, 1. sal
1711 København V
Att. Marga Bokelund

(Bemærk ny adresse siden sidste DMA Blues)

2) Eller som mp3- eller wav-fil, hvis udgivelsen kun findes digitalt. Hvis det sendes på denne måde, så husk også at sende coverbillede og line-up med. Send evt. via Dropbox eller WeTransfer til info@jazzdanmark.dk

Danish Music Awards Blues finder i år sted på Turbinen i Randers, og det foregår onsdag d. 15. august. Mere info om arrangementet kommer senere, men sikkert er det, at der vil være masser af spændende musikalske indslag for nogle af landets bedste bluesmusikere og ikke mindst overrækkelsen af prisen for Årets Danske Bluesudgivelse samt Blues Liveprisen.

For mere information kontakt:
Marga Bokelund, projektkoordinator, JazzDanmark: marga@jazzdanmark.