Kom til streamingkoncert med Sahra da Silva tirsdag

Sahra da Silva
Foto: Jakob Wandam

Tekst: Jakob Wandam

Koncerter ude i den virkelige verden er som bekendt stadig kun noget, vi drømmer om. Men musikken vil jo ud til publikum, og når spillestederne ikke er en mulighed, er det godt, at vi har livestreaming.

Sahra da Silva har flere gange under sidste års hele eller delvise corona-nedlukninger streamet sine live-optrædener. I november sang hun med Chris Tanner Trio på Charlie Scott’s Bar, hvilket Facebook-brugere kan se her, og i april streamede Sahra da Silva live fra Persilles Gård (læs, se og lyt her).

Ved sidstnævnte koncert optrådte Sahra da Silva sammen med Jacob Davidsen og Lars Emil Riis, og tirsdag aften, den 9. februar, er der atter livestream med Sahra da Silva (vokal) og Lars Emil Riis (tangenter). Det foregår fra klokken 20, der varsles jam og hygge, og det er ganske gratis at se med. Læs mere på Facebook-eventet her.

Masser af roser

Lars Emil Riis
Foto: Jakob Wandam

Sahra da Silva er aktuel med sit album #blueswoman, som netop er blevet udgivet på cd (læs mere her). Mon ikke man kan forvente sange fra albummet, som Lars Emil Riis også spiller på, ved tirsdagens streamingkoncert? I så fald er der noget at glæde sig til, for Bluesnews.dk havde masser af roser til #blueswoman, da albummet udkom digitalt sidste år (læs anmeldelse her).

Vil man have mere livemusik med blå toner på tirsdag, kan man starte allerede klokken 17. Her streamer Chris Tanner Trio igen fra Charlie Scott’s, sådan som de har gjort det omtrent hver tirsdag det seneste års tid.

Klarinettisten og sangeren Chris Tanner stammer fra Australien, men har i det sidste par årtier boet i Danmark, hvor han blandt andet har været fast inventar på det New Orleans-glade spillested Charlie Scott’s Bar i København.

Jazz, blues og evergreens

Chris Tanner
Foto: Jakob Wandam

Her kan man hver uge opleve Chris Tanner spille med sin trio, der også omfatter guitaristen Henrik Bay og kontrabassisten Jens Kristian Andersen. Under corona-nedlukningerne er disse koncerter naturligvis foregået virtuelt, men via Facebook har man altså kunnet høre Tanner & co.’s tag på jazz, blues og evergreens.

Chris Tanner Trio har som regel en gæst med på scenen, og tirsdag den 9. februar er det pianisten og harmonikaspilleren Mads Søndergaard, der ”sidder ind”.

Det er gratis at følge tirsdagens livestream. Læs mere på Facebook-eventet her.