Kun for Forrykte Festival flyttet til august

Tekst: Jakob Wandam

Den erklærede hippie-festival Kun for Forrykte Festival var en af de sommerbegivenheder, som lige måtte vende skråen en ekstra gang, da folketinget den 4. maj bekendtgjorde sin genåbningsaftale (læs mere her).

Kun for Forrykte Festival var planlagt til den 4. og 5. juni – altså den kommende weekend – men det er der nu lavet om på. Festivalledelsen har nemlig valgt, at Kun for Forrykte Festival bliver gennemført, men at det nu sker den 27.-28. august.

Hovednavn

Ten Years After
Foto: Frank Nielsen

Heldigvis har det været muligt at rykke stort set hele det musikalske program med, og det vil sige, at festivalens hovednavn stadig er det legendariske engelske bluesrock-band Ten Years After (læs mere her). Også danske Dale Smith Blues Band er stadig at finde på plakaten for Kun for Forrykte Festival 2021.

”Med afvikling i august kan vi sikre, at festivalen bliver så normal som muligt trods corona, og vi kan have et stående publikum med fri bevægelighed i 2 sektioner a 500. Og hvem ved – måske kan vi helt undgå sektionering, hvis sommeren udvikler sig positivt,” udtaler festivalleder Frederik Schnoor i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Kun for Forrykte Festival 2021 vil med den foreløbige plan rumme et max på 1000 gæster pr. dag – med mulighed for at opjustere alt efter, hvordan retningslinjerne for sektionering udmønter sig over sommeren.”

Billetsalget

Frederik Schnoor
Foto: Frank Nielsen

Og det er gået godt med billetsalget. Lørdagsbilletter og campingbilletter er udsolgt, og der er kun ganske få partout- og fredagsbilletter tilbage. Er man hurtigt ude, kan man i skrivende stund erhverve sig en af de sidste billetter her.

Kun for Forrykte Festival finder sted i Anlægget i Stubbekøbing. Det samlede program for Kun for Forrykte Festival 2021 ser således ud:

Fredag den 27. august:
Ten Years After
Electric Boys
Cross/Schack/Ostermann
De Underjordiske
Uffe Lorenzen
Wendy McNeill
Bite The Bullet
Januar
Jakobsen og Friværdien
Select Captain
Mikkel Falk Møller – Music talk om Club 27

Lørdag den 28. august:
Young Flowers
Steppeulvene
Dale Smith Blues Band
Tømrerclaus
Walther & Band
Jay Smith
Monique Mai
Daniel Jul
Hammond Orgasm
Burnin Red Ivanhoe