Mike Andersen nomineret ved DMA Roots

Mike Andersen
Foto: Sven Levandowsky

Tekst: Jakob Wandam

Som Bluesnews.dk kunne fortælle tidligere på året (læs her), var blues- og soulsangeren og guitaristen m.m. Mike Andersen et af de nitten navne, der var indstillet til nominering som Årets Livenavn ved Danish Music Awards Roots 2022.

Nu har publikum afgivet deres stemmer, og de har fordelt sig således, at Mike Andersen er blandt de fire endelige nominerede til live-prisen. De øvrige nominerede til Årets Livenavn DMA Roots 2022 er singer/songwriter’en Kajsa Vala, afrojazz-gruppen The KutiMangoes og den pan-skandinaviske folkemusik-sekstet VÍÍK med Elisabeth Vik i forgrunden.

Den endelige vinder bliver afsløret ved DMA Roots-prisuddelingen i Gimle i Roskilde den 26. november. Har man lyst til at overvære prisoverrækkelsen og de musikalske indslag, kan man købe billet til prisfesten her.

Mike Andersen
Foto: Frank Nielsen

Dobbelt DMA-vinder

Mike Andersen kan allerede kalde sig dobbelt DMA-vinder i år, idet han blev tildelt to priser ved Danish Music Awards Blues i august (læs her).

En af disse var netop Blues Liveprisen – som han i øvrigt også vandt i 2020! (læs her) – så man må sige, at Mike Andersens flittige turnéaktivitet bliver værdsat.

I november drager Mike Andersen på tour med den nye trio Aegteskab (læs her), inden han til december atter tager på Danmarksturné med sit Mike Andersen Band.