Se eller gense tirsdagens New Orleans-brag fra Mojo

Tekst: Jakob Wandam

Ja ja – ingen streamingkoncert uden tekniske problemer, og dem slap vi da heller ikke for under tirsdag aftens livestream fra Mojo Blues Bar med Tuesday Night Brass Band. Til gengæld var energien nærmest til at tage og føle på, når musikken spillede.

Koncerten var præsenteret af Mojo, JBL Music, Dansk Musiker Forbund og Bluesnews.dk og begyndte ved 21-tiden. De, der fulgte med over livestreamen på Facebook, oplevede desværre en del teknisk bøvl under koncertens første to numre. Bluesnews.dk var til stede på Mojo og kunne ellers konstatere, at Tuesday Night Brass Band spillede med en overstadighed som kreaturer, der kommer på græs efter en lang vinter i stalden.

På højtryk

Efter to numre måtte koncerten afbrydes, så streamen kunne komme op at køre, og efter nogle lange minutter, hvor der blev arbejdet på højtryk af det tekniske hold, kunne musikken fortsætte. Esben Just var nu også klar på scenen, og det er her, vi kommer ind i filmklippet nedenfor.

 

Oppe i gear

Som det fremgår, var musikerne lynhurtigt oppe i gear igen, og det blev ikke mindre energisk, da legendariske Ole ”Fessor” Lindgreen sluttede sig til løjerne et par numre inde i sættet.

Til stede var også sangeren og entertaineren Michael Carøe, som spiller sammen med flere af musikerne i orkestret GasOrleans, der optræder med Gasolin’-sange i New Orleans-arrangementer.

Michael Carøe var ikke på scenen denne aften, men til gengæld var han rundt med mobilen på Mojo, umiddelbart efter at musikken klingede af. Her fangede han en del af musikerne til ”mixed zone”-interviews, og den stemningsrapport kan du se her: