Se The Blues Overdrive på DK4 i aften

The Blues Overdrive
Foto: Sven Levandowsky

Tekst: Jakob Wandam

I aften, lørdag den 16. marts, kan du komme til koncert med den københavnske kvartet The Blues Overdrive. I hvert fald via tv-skærmen, for klokken 21 blænder DK4 op for en koncertoptagelse med orkestret.

Koncerten er optaget i DK4’s studie i Aarhus den 2. februar i år. De medvirkende er The Blues Overdrives faste opstilling: Martin Olsen på guitar og vokal, Andreas Andersen på guitar, Thor Boding på bas og Louisian Boltner på trommer.

Triumferende

The Blues Overdrive
Foto: Frank Nielsen

The Blues Overdrive har udgivet tre album. Debuten The Blues Overdrive kom i 2012, Clinch! fulgte i 2015, og senest udkom Overdrive live! i 2017 (læs anmeldelse her). To gange har bandet været nomineret ved Danish Music Awards Blues, og to gange er de gået triumferende fra European Blues Awards.

The Blues Overdrive har endvidere arbejdet sammen med Ole Frimer og internationale kunstnere som Joel Paterson, Duke Robillard og Ian Siegal.

Har man ikke mulighed for at se koncerten på DK4 i aften, er der yderligere chancer, når den bliver genudsendt den 29. marts og den 2. april på samme kanal.