Slut med bluesjam på CasaV58?

Inger Boysen
Foto: Mads Creutz Thomsen

Tekst: Jakob Wandam

Siden 2014 har der været bluesjams på spillestedet CasaV58 i Aarhus, alle arrangeret af booker Inger Boysen med støtte fra DMF Aarhus.

Allerede sidste sommer bekendtgjorde Inger Boysen, at det nu skulle være slut (læs her), men lod sig efterfølgende alligevel overtale til at tage en tørn mere. Og hvis der findes midler til 2022, vil Inger Boysen nok igen påtage sig tjansen som jam-arrangør.

CasaV58’s Blues Jam-arrangementer er dog afhængige af honorarstøtten, uden hvilken de ikke kan afvikles. Og derfor bliver den Blues Jam, der afholdes den 5. september, indtil videre Inger Boysens og CasaV58’s sidste.

Begrænsede midler

Inger Boysen skriver i samarbejde med DMF Aarhus det følgende:

Siden 2014 har jeg booket og arrangeret 53 blues jam, alle med honorarstøtte fra DMF Aarhus afd.

Jeg har ansøgt om støtte for resten af dette år, men fået dette svar:

”Bestyrelsen behandlede i går jeres ansøgning om støtte til Blues Jam på CasaV58 for resten af året og besluttede at bevilge 2 tariffer a’ 2.195,06 kr. Vi ved, at jammen er velbesøgt, og vi vil gerne støtte op om initiativet, men da vores midler er begrænsede, kan vi desværre ikke imødekomme jeres anmodning om 5 tariffer”  

Jeg har været dybt taknemmelig for støtten, for uden den, ingen blues jam. Jeg har naturligvis forståelse for, at midlerne er begrænsede. Samtidig har jeg valgt, at jeg nu må stoppe som blues jam arrangør. Jeg vil gerne takke alle, der i den grad har støttet mig: musikere, publikum, CasaV58 og DMF. Det har til tider været hårdt, men for det meste sjovt. TUSIND TAK.

Inger Boysen
/ BOYSENS BLUES VENNER

Sidste Blues Jam

H.P. Lange
Foto: Frank Nielsen

Den sidste Blues Jam i år finder altså sted i forbindelse med Aarhus Festuge søndag den 5. september klokken 14-17. Jamvært denne dag er H.P. Lange, som netop nu er aktuel med albummet Solo (læs anmeldelse her).

Billetter til Blues Jam med H.P. Lange kan købes her. Læs mere på Aarhus Festuges hjemmeside her.

Om det også bliver den uigenkaldeligt sidste Blues Jam på CasaV58, vil tiden vise.