SP Just Frost spiller drive-in-koncert i Aarhus

SP Just Frost
Foto: Frank Nielsen

Tekst: Jakob Wandam

P-Scenen er et drive-in-venue beliggende i Tangkrogen, et grønt område i Marselisborgkvarteret i Aarhus. Her har man under coronakrisen med succes arrangeret koncerter, comedy og biografforestillinger. Drive-in-konceptet har således muliggjort kulturoplevelser med sikkerhedsafstand.

Fredag den 29. maj klokken 20 indtager rhythm & blues-trioen SP Just Frost P-Scenen. Trioen blev dannet i 1998 af bassisten Henrik ”S.P.” Schou Poulsen, pianisten og sangeren Esben Just og trommeslageren Søren Frost.

Stærkt sangkatalog

Esben Just
Foto: Frank Nielsen

De fik hurtigt stor succes på de danske live-scener med deres festlige, New Orleans-inspirerede sceneshow, høje musikalske niveau og et stærkt sangkatalog, der bestod af både New Orleans-standarder og egne dansk- og engelsksprogede kompositioner. I 2003 vandt SP Just Frost en Danish Music Award for ”årets danske blues-album” takket være deres cd Peace in the valley.

I 2007 lod ”S.P.” sig erstatte med Ole Skipper, og bandet blev til Skipper Just Frost. Efter et par pladeudgivelser gik gruppen i dvale, men vendte tilbage som liveorkester i SP Just Frost-opstillingen i 2018 (læs for eksempel her). En Danmarksturné er planlagt til september og oktober i år, men afhænger selvfølgelig af, hvordan restriktionerne for forsamlinger udvikler sig.

Billetter

Fredagens koncert på P-Scenen i Aarhus er dog ganske sikker, og skulle man have lyst til at være med, kan billetter købes via Billetlugen her. Det er ikke muligt at købe billetter ”i døren.”

Esben Just og Henrik “S.P.” Schou Poulsen
Foto: Frank Nielsen

Rent praktisk fungerer det sådan, at man køber billet til en bestemt zone og får anvist en plads af stedets vagter ved ankomsten. Man får endvidere oplyst, hvilken FM-frekvens koncertlyden sendes på, og man kan således høres musikken via sin bilradio. Ud over scenen vil man kunne se koncerten på stedets storskærme.

Læs mere om drive-in-koncerten med SP Just Frost på P-Scenens hjemmeside her eller på Facebook her.