Svensk orkester aflyser

Blueass Blues Band

Tekst: Peter Widmer

Mange havde set frem til koncerten med det seje og sejlivede svenske blues-foretagende Blueass Blues Band hos Bluesforeningen Crossroads i Vejle fredag den 10. september 2021.

Imidlertid oplyser formanden for Crosroads over for Bluesnews.dk pr. den 8. september 2021, at koncerten er aflyst på grund af sygdom. Denne udmelding er spritny.

Blueass Blues Band må således aflyse deres koncert og er tvunget til at blive hjemme i Sverige i denne ombæring. Blueass Blues Band er ellers kendt for at være et sejlivet orkester, der i øvrigt havde glædet sig til at trykke den af foran publikum i Vejle. Sygdom kan man dog som bekendt  ikke kæmpe imod.

Da det ikke har været muligt for Bluesforeningen Crossroads at fremskaffe en værdig erstatning for Blueass Blues Band på så kort tid, som foreningen har haft at løbe på, har man valgt slet ikke at afholde koncert fredag den 10. september 2021.

Crossroads ser dog frem til at kunne præsentere svensk blues, når den er bedst, en anden god gang, og alle, der har købt billet til koncerten med Blueass Blues Band, vil naturligvis få deres penge tilbage.

Man kan læse om Blueass Blues Band – og hvad der ellers rører sig hos Crossroads i resten af 2021 – her.