H.P. Lange spiller tv-koncert

H.P. Lange Big Gumbo

Tekst: Jakob Wandam

Som Bluesnews.dk kunne berette for nylig (læs her), lancerer blues- og roots-sangeren H.P. Lange i disse dage sit band H.P. Lange Big Gumbo. Den 1. november udkommer albummet I feel fine, men allerede den 14. oktober har man mulighed for at opleve bandet ved en ganske særlig koncert.

Det er tv-kanalen Dk4, som optager en timelang koncert med H.P. Lange Big Gumbo, og for den beskedne pris à kr. 50 kan man være en del af publikum.

“Et godt bluespublikum”

H.P. Lange Big Gumbo består af H.P. Lange på sang, guitar og banjo, Dave Stevens på bas, Niels Bonefaas på violin og banjo samt Jens Kristian Dam på trommer og slagtøj. Ved tv-koncerten vil man blandt andet kunne høre sange fra I feel fine.

Bandet ønsker sig “et godt bluespublikum,” og med blot 40 pladser sat til salg er det med at slå til, hvis man mener, man kan efterkomme det ønske.

Koncerten med H.P. Lange Big Gumbo finder sted klokken 19 hos Dk4 på Trindsøvej 5 i Aarhus. Foyeren slår dørene op kl. 18.30, og publikum lukkes ind i studiet klokken 18.45. Der vil være mulighed for at købe øl, vand og vin i caféen.

Billetter til tv-koncerten kan købes her.