Koncertbrikkerne er faldet på plads hos Crossroads

Tekst: Peter Widmer

Som enhver koncertarrangør har erfaret, er det ikke let at stable koncerter på benene i disse corona-tider.

Således er den ene koncert efter den anden blevet aflyst, flyttet eller udskudt grundet diverse skiftende, men nødvendige corona-restriktioner.

Dette er også tilfældet for Bluesforeningen Crossroads, der sædvanligvis afholder sine koncerter i Bygningen i centrum af Vejle.

Det oprindelige forårsprogram 2021 hos Crossroads lovede ellers fuld skrue på bluesmusikken i diverse afskygninger og en del flere koncerter, end det grundet coronaen rent faktisk er blevet til (læs her).

Nye datoer

Allerede først i februar i år måtte Crossroads annoncere ændringer i programmet (læs mere her).

For at det ikke skal være løgn, har formanden for Bluesforeningen Crossroads, Peter Buhl, pr. 4. april 2021 ydermere meddelt Bluesnews.dk, at der er kommet yderligere ændringer i foreningens forårsprogram.

Til gengæld siger Peter Buhl til Bluesnews.dk, at koncertbrikkerne endelig er faldet på plads.

Der bliver to koncerter at se frem til, nemlig koncerten med Big Creek Slim og koncerten med Wild Women Blues. Begge har fået ny dato. Koncerten med Big Creek Slim bliver nu afviklet søndag den 30. maj, mens koncerten med Wild Women Blues løber af stablen fredag den 11. juni (læs blandt andet om begge navne her).

Ændret

Desuden er koncerten med Big Creek Slim blevet ændret. Oprindeligt skulle Big Creek Slim have spillet sammen med den legendariske amerikanske mundharpemand med mere James Harman. Samme er dog blevet forhindret i at spille i Europa, dels på grund af corona-restriktioner, dels på grund af helbredsproblemer.

Big Creek Slim
Foto: Peter Widmer

Til gengæld får man så Big Creek Slim for fuld udblæsning solo med masser af rå blues og masser af storytelling, som det sikkert hedder på nudansk.

I øvrigt er der dobbelt album-release søndag den 30. maj, da Big Creek Slim har hele to spritnye album med i bagagen, nemlig Migration blues og Twenty-twenty blues.

Alle numre på begge album er skrevet af Big Creek Slim, og herfra skal det lyde, at der i høj grad er noget at glæde sig til (læs nyt interview med Big Creek Slim her).

Se hjemmesiden for Bluesforeningen Crossroads angående program, billetpriser, spilletider og yderligere koncert- og musikerinformation her.